Integratie telefonie

Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren.

VoIP Telefonie

Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig.

Interesse om na te gaan welke voordelen u kunt bereiken met VOIP telefonie? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

VOIP heeft veel mogelijkheden waaronder voicemail, conference calling, interactive voice response en automatic call distribution.

Door de ondersteuning van zowel traditionele als VoIP-telefoniediensten is het ook mogelijk om geleidelijk aan bestaande en verouderde systemen te vervangen.

 

Inzicht belgedrag in een overzicht

krijgt u inzicht in het belgedrag binnen uw bedrijf, overzichtelijk en eenvoudig in uw favoriete internetbrowser. Wilt u weten wie met wie heeft gebeld, of hoeveel de wachttijd bedroeg?

Lees meer over het verkrijgen van belgedrag inzichten

 

Telefonie kostenreductie

Doordat de telefonie over de internetverbinding gaat, hoeft u niet langer een of meer aparte telefoonlijnen aan te houden.

Lees meer over hoe u uw kosten kan reduceren

 

VoIP Telefonie Mogelijkheden

Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig.

Lees meer over de mogelijkheden van VoIP Telefonie