Specificaties & voordelen

De hard- en software die wij selecteren, kenmerken zich door een hoge kwaliteit en hoge bedrijfszekerheid.

Specificaties & voordelen

De hard- en software die wij selecteren, kenmerken zich door een hoge kwaliteit en hoge bedrijfszekerheid. Dit draagt sterk bij aan het goed beschikbaar houden van het computernetwerk en een reductie van beheerkosten. Zo kunnen wij het fixed price tarief voor onze dienstverlening scherp houden.

Grote bedrijven hebben ICT-managementafdelingen die ervoor zorgen dat het bedrijfsnetwerk nauwelijks problemen oplevert. Voor het MKB is dat meestal geen haalbare oplossing. MKB ondernemingen maken dan ook gebruik van ICT-dienstverleners en eigen medewerkers die het ICT-beheer erbij doen. In de praktijk blijkt een combinatie van verschillende leveranciers niet altijd optimaal samen te werken.

Ook de eigen medewerker kan, omdat IT-management geen kerntaak is, niet alle kennis en ervaring in huis hebben én overal van op de hoogte blijven. Het gevolg is dat een update van een softwarepakket een heel systeem kan platleggen.

 

Interesse in onze fixed-price dienstverlening? Neem contact op voor vrijblijvende kennismaking

 

Onze Servers

De centrale server is het hart van ieder computernetwerk. Door zelf een server te ontwikkelen op basis van proven technology, kennen wij ons product door en door en kunnen zo de kwaliteit garanderen.Lees meer over onze servers

 

Security & virusbescherming

De server is voorzien van diverse software die de beveiliging waarborgt. Denk daarbij aan firewall, anti-virus en anti-spam.

Lees meer over security & virusbescherming

 

Backups

Back-ups moeten regelmatig worden gemaakt, op een veilige omgeving staan en snel kunnen worden aangesproken in geval van een calamiteit of een onbedoelde mutatie. Onze hardware, software en continu beschikbare support-afdeling zijn hierop ontworpen en ingericht.

Lees meer over onze backup functionaliteit

 

Monitoring & Remote Support

In een server vinden dagelijks veel verschillende processen plaats. Sommige continu, andere op vaste tijden. Ze moeten allemaal correct en volledig worden uitgevoerd. Wij monitoren op dit afstand voor u. Indien een verstoring wordt gesignaleerd, komt onze professionele support-afdeling direct in actie.

Lees meer over de monitoring en remote support mogelijkheden

 

Updates bijhouden

Door het jaar heen komen veel updates van software beschikbaar. Varierend van kleine (maar belangrijke) security patches tot grote versie-upgrades. Het tijdig volgen van updates reduceert beveiligingsrisico’s en voorkomt compatibily-problemen.

Lees meer over het bijhouden van de updates

 

Het Nieuwe Werken / Cloud

In onze computernetwerken combineren wij het beste van The Cloud met het beste van de klassieke server. Het Nieuwe Werken is technisch gezien een veel eenvoudiger onderwerp.

Lees meer over het nieuwe werken

 

Overige Specificaties

Lees hier een aantal overige specificaties. Zoals VOIP-telefonie, video-surveillance van uw kantoor, surfgedrag bijhouden en omgaan met veranderingen in het bedrijf.

Lees meer over de overige specificaties