1A server

De centrale server is het hart van ieder computernetwerk.

1A server

De centrale server is het hart van ieder computernetwerk. Door zelf een server te ontwikkelen op basis van proven technology, kennen wij ons product door en door en kunnen zo de kwaliteit garanderen.

De 1A-server mag terecht een centrale rol binnen uw netwerk hebben. Veel gangbare zorgen, belemmeringen en ongemakken worden voorkomen, zonder dat uw bedrijf hier hinder van ondervindt.

Onze server is gebouwd op Linux-software, een zeer stabiel en volwassen besturingssysteem voor servers. Een Linux-server:

  • hoeft vrijwel nooit herstart te worden,
  • wordt na verloop van tijd niet trager,
  • heeft geen moeite met een hoge belasting.

Dit ziet u terug in de betrouwbaarheid van uw netwerk, de beschikbaarheid van uw data en de lage beheerkosten.

 

Een veilige server

Onze 1A-server is de centrale toegang tot het internet voor u en uw collega’s. Server en software zijn tezamen zeer veilig. Virussen en indringers worden buiten gehouden.

 

Snelheid internet

Dankzij geavanceerde caching-technieken surfen u en uw collega’s sneller over het internet dan met andere gangbare oplossingen.

 

Gebruikersvriendelijkheid

U kunt zelf eenvoudig veel beheertaken uitvoeren, gewoon via uw browser. Aanmaken en bewerken van gebruikers, groepen en e-mailadressen is niet langer het voorrecht van een IT-er. Door het laagdrempelige en intuitieve ontwerp van de 1A-manager, worden taken als bestanden en printers delen een fluitje van een cent.

Centrale agenda

Naast persoonlijke agenda’s, heeft u desgewenst ook de mogelijkheid om een centrale digitale agenda te hanteren. Met Zarafa vervalt elke denkbare noodzaak om Exchange te moeten gebruiken.

 

Kortom

Onze 1A-server is volledig toegerust op wat een bedrijf tot 50 personen zowel functioneel als technisch nodig heeft.

De kwaliteit en toepasbaarheid van de 1A-server wordt expliciet bevestigd door IT-bedrijven die onze server plaatsen bij hun klanten.