Overige specificaties

Er is veel meer mogelijk!

Overige specificaties

 

VOIP-telefonie

Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts een infrastructuur nodig.

Lees meer over integratie van telefonie

 

Video-surveillance van uw kantoor

Met de integratie van ZoneMinder op de 1A-server is het mogelijk om met een gevarieerde reeks camera’s (BTTV, USB en/of IP) uw pand in de gaten te houden. Met deze software kunt u beelden vastleggen en analyseren. Er is geen noodzaak meer om grote uitgaves te doen voor ‘professionele’ apparatuur.

 

Surfgedrag bijhouden

In sommige gevallen is het wenselijk het surfgedrag van de medewerkers in een bedrijf inzichtelijk te kunnen hebben. Met de 1A-server is dat mogelijk.

 

Shaping

Op een druk netwerk is het zinvol om bepaald verkeer, zoals VoIP, voorrang te verlenen boven ander verkeer. Dit houdt de responstijden voor interactieve toepassingen laag, waardoor deze bij grote drukte nog steeds prettig te gebruiken zijn. Shaping kan ook gebruikt worden om de beschikbare bandbreedte eerlijk te verdelen, zodat gebruikers op uw netwerk elkaar niet kunnen hinderen.

 

Omgaan met veranderingen in het bedrijf

Bedrijven groeien. Of dit nu een uitbreiding betreft van het aantal werkplekken, het toevoegen van een locatie, het samenvoegen van bedrijven of het afsplitsen van bedrijfsonderdelen, de 1A-server is zeer flexibel.

Bij uitbreiding van het aantal werkplekken kan een beheerder zelf alles regelen via de 1A-manager en wordt het aantal toch te groot om alle functionaliteit op een enkele server te kunnen draaien, kan er snel een tweede bijgeplaatst worden die de eerste kan ontlasten, zonder dat het beheer daar ingewikkelder van wordt.

Bij het toevoegen van een locatie kan een server op locatie worden bijgeplaatst en met de hoofdlocatie doormiddel van een site-to-site VPN-tunnel gekoppeld worden. U kunt nog steeds op een centraal punt alle beheertaken uitvoeren.

Bij het samenvoegen van bedrijven en het afsplitsen van bedrijfsonderdelen, kunnen onze installateurs het traject plannen en begeleiden, zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

Interesse in onze fixed-price dienstverlening? Neem contact op voor vrijblijvende kennismaking