Updates bijhouden

Door het jaar heen komen veel updates van software beschikbaar.

Update bijhouden

Door het jaar heen komen veel updates van software beschikbaar. Variërend van kleine (maar belangrijke) security patches tot grote versie-upgrades. Het tijdig volgen van updates reduceert beveiligingsrisico’s en voorkomt compatibily-problemen.

Veel bedrijven die een server in eigen beheer hebben, laten na om tijdig belangrijke updates te doen en vrezen zelfs hardware upgrades. Meer uitgaves en downtime zijn hier dan het gevolg van.

Indien u kiest voor onze totaaloplossing worden de beschikbaarheid, veligheid en snelheid gewaarborgt.

Hardware van een server gaat drie tot vijf jaar mee. Door het uitvoeren van updates op de software kan software de hele levensduur van de hardware mee. Door tijdig upgrades aan de hardware uit te voeren, is de levensduur van uw server gegarandeerd zolang het contract loopt. Hiervoor hebben wij per klant een onderhoudsplan. Vergelijk dit met het onderhoud aan een kantoorpand.

Aanvullend worden de servers die wij beheren niet alleen gemonitored op storingen, maar ook op prestaties. Indien de prestaties afnemen, bijvoorbeeld door uitbreiding van het aantal medewerkers in de organisatie of een sterke toename van behoefte aan meer opslagruimte, passen wij het systeem aan.

Wij voorkomen de nadelen van achterstallig onderhoud. Van de meeste werkzaamheden merkt u weinig tot niets. Behalve dat u zorgeloos kunt zijn, in de zekerheid dat het gebeurt.