Zorgeloze ICT voor ondernemers

Hoogland ICT verzorgt kantoor automatisering in en om de Hoekse Waard waarbij ik ondernemers ontzorg op het gebied van ICT en netwerkbeheer.

De belangrijkste vragen die een ondernemer met betrekking tot zijn ICT omgeving heeft zijn: Werkt het gemakkelijk, kan ik via de cloud veilig bij mijn documenten, kan ik mijn smartphone of tablet koppelen en wat zijn mijn huidige kosten en kunnen die omlaag?

Hoe doen we dat:

Dit maken we mogelijk met een z.g. 1A-server. Dit is een uniek concept bestaande uit file-services, mailservices, terminal server, cloudserver, back-up server, VoIP-telefonie en bewaking waarbij een server 24 uur per dag op afstand worden gemonitord. De updates van de server worden automatisch bijgewerkt en het resultaat is dat de klanttevredenheid toe neemt, de ict-zorgen verdwijnen en de kosten dalen.

U heeft overal toegang tot uw bestanden, programma’s, e-mail, agenda en u kunt zelfs uw eigen cloud omgeving beheren zodat u ook overal, veilig bij uw bestanden kunt.

Een server, pc’s en zelfs randapparatuur kunnen tegen een gunstig maandelijks abonnement als een beheerde dienst geleverd worden. Dit zijn we ook al gewend bij b.v. een mobiele telefoon of een internetabonnement. Initiële grote investeringen zijn hierbij niet meer nodig.

Er is veel meer over dit onderwerp te vertellen en daarom wil ik u van harte uitnodigen voor de informatieavond:

Zorgeloze ICT voor ondernemers

op 1 juni van 18.00 – 19.30 bij de Peerdegaerdt in Strijen

Hier gaan we in op onderwerpen als Cloud of juist niet / lokaal werken / NAS / en veiligheid.

De bijeenkomst begint om 18.00 met soep en een broodje en duurt tot ongeveer 19.30. Aanmelden kan door een mail te sturen aan: info@hoogland-ict.nl en mocht u nu toch al met een vraag zitten die u graag behandelt ziet dan horen we dat graag.

«